Nyúlpörkölt recept

1 adag
639
kcal
Nyúlpörkölt
Nyúlpörkölt
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki pikánsan szereti, csípőspaprikát is tehet bele.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Diétásoknak is nagyszerű étel.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

nyúlpaprikás, pörkölt, paprikás nyúl
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyulat apróbb darabokra vágjuk, és besózzuk.
  2. A vöröshagymát összevágjuk, és az olajban barnásra pirítjuk.
  3. A megpirított hagymába beleteszünk 1 evőkanál pirospaprikát, az összenyomott fokhagymát végül a feldarabolt húst, majd körülbelül 5 percig dinszteljük.
  4. Hozzáadjuk a többi fűszert, a 2 evőkanál darált édes pirospaprikát, majd felöntjük kb. 2 dl vízzel, és puhára főzzük.
  • költség: 2500 Ft

statisztika

beküldve:
nézettség: 49 993
elküldve: 5
receptkönyben: 134
elkészítve: 7/14
Facebookon megjelent: -

szakács

sanild

Mióta szakács: 2011.09.14.
5 recept

Hozzászólások (2)

Enslin
Enslincs, 2014-01-23 10:48

Nemrég találtam rá erre a receptre,azóta már egyszer elkészítettem,és isteni finom lett :) Köszönöm :)

Legfrissebb cikkek

Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Mitől barnulnak meg a gyümölcsök, zöldségek, veszítenek-e tápanyagaikból, és hogyan lehet megállítani az oxidációt?
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Hogy hogyan? Erre számtalan lehetőséged van. Segítünk eligazodni, hogy megtalálhasd a neked legmegfelelőbb módszert.
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Nemsokára eljön a nap, hogy hiába keressük a piacon az ízes, lédús paradicsomokat, csak melegházi nevelésű társaikkal találkozunk. Főzzünk az utolsó adagból finomakat!
639