Húsos káposzta recept

1 adag
360
kcal
Húsos káposzta
Húsos káposzta
receptkönyvben hozzászólások (12)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mióta diabéteszes lettem, azóta elég gyakran fogyasztom ezt az ételt, mivel csökkenti a vércukorszintet.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fogyasztható önállóan, vagy kenyérrel, ízlés szerint tejföllel.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd
diéta: tejmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

savanyú káposzta lapockával főzve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott szalonnát kicsit zsírjára sütjük, majd beletesszük az apróra vágott vörös-, és fokhagymát. Kis ideig dinszteljük.
  2. Rádobjuk a kockára vágott lapockát. Mikor kicsit kifehéredik a hús, megszórjuk pirospaprikával, majd pirosarannyal és a többi fűszerrel, majd hozzáadjuk a savanyított káposztát. (A fűszerekből mindig keveset teszek, majd a végén szoktam készre fűszerezni, így jobban megmarad a fűszerek íze.)
  3. Annyi vizet öntök alá, hogy épp ellepje, és készre főzöm.

statisztika

beküldve:
nézettség: 60 193
elküldve: 6
receptkönyben: 368
elkészítve: 9/18
Facebookon megjelent: -

szakács

luveges

Mióta szakács: 2010.07.03.
28 recept

Hozzászólások (12)

luveges
luvegesv, 2012-12-23 13:54

Örülök neki hogy ízlett Kellemes ünnepeket és továbbra is jó főzőcskézést kívánok.Laci ,

illesera
illeserak, 2010-08-31 19:20

Kedves László, ez bizony finom étek!
De úgy látom, kimaradt a reciből az a rész, amikor beleteszed a káposztát!Mondjuk, aki rutinos "főző", az persze tudja, de gondoljunk a kezdőkre is !:))))
üdv
Era

Legfrissebb cikkek

360