hozzászólások (2)

leírás

Olasz formázott és gyúrt, friss sajt, nagyon gyorsan megromlik. Tejsavóban, megfelelő hűtés mellett, néhány napig eltartható. Hosszabb időre szánva pedig kénytelenek a mozzarella golyókat sólével töltött műanyag zacskóba hegeszteni, ezáltal biztosítva hosszabb szavatosságukat. Az eredeti, campaniai mozzarella fekete vízibivaly tejéből készül, azonban a nagy kereslet miatt ma már tehéntejből is gyártják. Salátákhoz és pizzához használjuk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári csomagolásban, hűtőben.

Mozzarella alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!