17 szuper recept a csirke összes részéből

Általában a csirke mellét részesítjük előnyben, pedig az összes porcikáját felhasználhatjuk. 17 szuper receptötletet hoztunk nektek csirkéből.

A Konyhafőnök mai adásában a csirke volt a feladat. A szakácsok egyesével választhattak a csirke részei közöl - elsőnek az osztriga tűnt el, utolsónak a comb. Mi most 17 szuper receptet hoztunk a csirke különböző részeiből, hogy ihletet kapjatok - hiszen nem csak csirkemellből áll a világ!

  1. Barbár csirke
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    660
    Kalória
    37.7g
    Fehérje
    11.8g
    Szénhidrát
    48.8g
    Zsír
    Még több ragu

Tudj meg többet a Konyhafőnök 3. évadjáról itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek