17 szuper recept a csirke összes részéből

Általában a csirke mellét részesítjük előnyben, pedig az összes porcikáját felhasználhatjuk. 17 szuper receptötletet hoztunk nektek csirkéből.

A Konyhafőnök mai adásában a csirke volt a feladat. A szakácsok egyesével választhattak a csirke részei közöl - elsőnek az osztriga tűnt el, utolsónak a comb. Mi most 17 szuper receptet hoztunk a csirke különböző részeiből, hogy ihletet kapjatok - hiszen nem csak csirkemellből áll a világ!

  1. 1.

    Csirkecombbal töltött batyu

  2. 2.

    Barbár csirke

  3. 3.

    Fehér csirkealaplé

  4. 4.

    Részeges csirke

  5. 5.

    Tyúktepertő csirkefarhátból

  6. 6.

    Hagymás sült csirkemáj

  7. 7.

    Fűszeres-ropogós csirkeszárnyak

  8. 8.

    Rizses csirkenyak pörkölt

  9. 9.

    Csupaszív raguleves kalap alatt

  10. 10.

    Csirkezúzapörkölt 2.

  11. 11.

    Mézes - narancsos csirke

  12. 12.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  13. 13.

    Egyszerű csirkemájpástétom

  14. 14.

    Csirke lollipop

  15. 15.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  16. 16.

    Hideg csirketál gyümölccsel

  17. 17.

    Csirkés korma curry

Tudj meg többet a Konyhafőnök 3. évadjáról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek