beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        tépelődő
        tépelődő v, 2012-08-05 11:50

        Nálunk nagy kedvenc töltve. Rizs-darált hús-vöröshagyma-sok petrezselyemzöld-só-bors van benne, tejföl a tetejére. DE, aki tud segitsen: először van kertünkben pattiszon, és nem tudom a bő locsoláson kivül mi a teendő vele, hogy a sok-sok virágból minél több tölteni való pattiszonunk legyen akár télire is?!Úgy neki indult ez a 8 tő, hogy a szomszéd kőfalát döngeti..Tanácsaitokat előre is köszönöm! Ági

        sleepin
        sleepin k, 2012-08-07 15:25

        Szia! Én nem tudom, hogy jó-e neki a sok locsolás, mert nekünk attól szó szerint lerohadtak a pici patiszonok. Viszont nyaralás után (locsolás nuku 5 nap...) akkorák lettek, hogy el sem hittem... Csak a paradicsomokat kellett életre keltenem. Úgyhogy sok nap és kevés víz (szerintem). Nálunk ez jött be. ((A tök akkor sem terem, ha locsolom, ha nem...))