21 pikáns és illatos kínairecept

A kínai kifőzdék mára népszerűbbek itthon, mint a sarki hamburgeres. Ám ha eleged van az olajtól tocsogó és kihűlt pirított tésztából, inkább csapj fel otthon kínai séfnek!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  3. 3.

    Gong bao csirke

  4. 4.

    Chow mein - kínai sült tészta csirkével

  5. 5.

    Wonton leves

  6. 6.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  7. 7.

    Bapao

  8. 8.

    Dim sum

  9. 9.

    Gyors thukpa

  10. 10.

    Kínai sült oldalas

  11. 11.

    Ázsiai zöldséges-marhahúsos leves chilivel

  12. 12.

    Subuta

  13. 13.

    Kínai sült saláta köret

  14. 14.

    Citromos gyömbéres húsleves

  15. 15.

    Kínai tészta, ahogy a büfében készül

  16. 16.

    Pácolt szezámmagos csirke

  17. 17.

    Pekingi sertés

  18. 18.

    Kínai savanyított cukkini

  19. 19.

    Kínai sült rizs

  20. 20.

    Pirított hagymás sült üvegtészta

  21. 21.

    Leves sobával és különböző feltétekkel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?