14 roppant friss és ízletes fogás zöldspárgából

Itt a tavaszi spárgaszezon, végre ropogtathatjuk a zöld, vékony és egészséges, alacsony kalóriatartalmú zöldséget! 14 csodás fogást hoztunk -  mert rengeteg mindenbe illik!

  1. 1.

    Zöldspárgás gombasaláta

  2. 2.

    Spárgás csicserikrém medvehagymával

  3. 3.

    Zöldspárgakrémleves Fahéj konyhájából

  4. 4.

    Csirkemell zöldspárgával

  5. 5.

    Zöldspárgás pite csirkemell-sonkával

  6. 6.

    Spárga juhtúrós nokedlival

  7. 7.

    Spagetti baconnal zöldspárgával és sajttal

  8. 8.

    Tejszínes spárgaleves

  9. 9.

    Spárga és halszeletek leveles tésztában

  10. 10.

    Csőben sült spárga Zoli konyhájából

  11. 11.

    Ázsiai csirkemell zöldspárgával

  12. 12.

    Rakott spárga

  13. 13.

    Spárgás quiche

  14. 14.

    Spárgás-csiperkés rizottó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek