r
Nosalty Logó

Sajttal töltött kiskifli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Alkonyat
Sajttal töltött kiskifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
195 °C
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tetejére

A töltelékhez

Összesen 1091 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tetejére

A töltelékhez

Összesen 6548 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A tetejére

A töltelékhez

Összesen 396 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    80.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2283 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    597 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    569 mg
  • Nátrium
    1026 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    800 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    764 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    425 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 1091 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.5 g

Zsír

  • Összesen
    481.8 g
  • Telített zsírsav
    150 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    201 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    956 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13697.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    260 mg
  • Kálcium
    3584 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    3414 mg
  • Nátrium
    6159 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    561.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4799 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    153 micro
  • K vitamin:
    377 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    492 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4584 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2551 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    588 micro
Összesen 6548 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    830.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    373 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    291 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    278 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 396 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A kifli hozzávalóit jól összegyúrjuk.
  2. Majd 6 cipót formázunk.
  3. Míg picit pihen a tészta, addig elkészítjük a tölteléket.
  4. A sajtot lereszeljük, a margarint megolvasztjuk, és ráöntjük a lereszelt sajtra, majd a többi hozzávalót is beledolgozzuk.
  5. Egyesével kör alakúra nyújtjuk (2-3 mm-esre) a tésztát, és 8 cikkre vágjuk.
  6. Megtöltjük a cikk felső részét a sajtos töltelékkel, és feltekerjük.
  7. A tetejét megkenjük tojással.
  8. Előmelegített sütőben sütjük. Mikor szép aranybarna, lehet kivenni a sütőből.
  • Sütés hőfoka: 195 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 16 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6295
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajttal töltött kiskifli
Alkonyat 83 recept

Anyukám készítette ezt a kiflit egy vendégvárásra. Azt követően sokan kérték el a receptjét. A férjem imádja, ezért én is megtanultam. :-)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kedves Alkonyat! :) Hogy lehet, hogy ezt még senki nem dícsérte meg? Isteni lehet! Köszi a receptet! Ja, de egy kérdés még: éleszt? nincs is benne? Üdv.: Kata

Alkonyat

Kedves Kat! Még most tettem fel az oldalra, de egyébként tényleg nagyon finom :-) Nincs benne éleszt?, süt?por kell bele. Remélem neked is ízleni fog. Jó sütögetést. Üdv : Alkonyat

Törölt felhasználó

Szia Alkonyat!! Nagyon,nagyon finom lett, ízlett az egész családnak szerintem jó hogy süt?poros. Én már unom az éleszt?s dolgokat, rengeteget kell süssek hetente 4-szer valamit szoktam,nagy a család de ezt tényleg ajánlom mindenkinek nagyon finom és nincs is baj vele. Köszi Judit

Alkonyat

Kedves Judit73! Örülök, hogy ízlett. :-)

Samiya

Szia Alkonyat! Csak most fedeztem fel a recepted! :O Tényleg nagyon finom lehet, a közeljöv?ben ki fogom próbálni! :) Üdv: Samiya

Alkonyat

Szió Samiya! Örülök, hogy megtaláltál :-) Én tegnap is megsütöttem, még a vacsora el?tt tele ették magukakat a vendégek vele. :-) Tettem még fel 2 receptet, szerintem ma vagy holnap megjelenik. Üdv: Alkonyat

Törölt felhasználó

Kedves Alkonyat! Ez valami Isteni!Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdv:Laura

Alkonyat

Szia Laura! Örülök, hogy ízlett. :-) Üdv: Alkonyat

Samiya

Szia Alkonyat! Ígéretemhez híven megsütöttem a kifliket! Hhmm... fincsike lett! :) Máskor is el fogom készíteni, köszi a receptet! Üdv: Samiya

Alkonyat

Kedves Samiya! Örülök, hogy megcsináltad és, hogy ízlett! Én most a gyömbéres kockádra vetettem szemet! :-) Valamelyik nap megsütöm. Szép napot! Üdv: Alkonyat

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.