Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes paradicsomleves rizzsel

Petrezselymes paradicsomleves rizzsel
Petrezselymes paradicsomleves rizzsel
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű, és nyáron a melegben hidegen is kiváló!:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomsűrítményt felengedjük vízzel (kb 1-1,5 l), és feltesszük forrni.
  2. Ha felforrt, beletesszük a hagymát megpucolva egészben, a petrezselyemzöldet és a bögre rizst.
  3. Ha megpuhult a rizs, akkor kivesszük a hagymát és a petrezselyemzöldet a levesből.
  4. Ízlés szerint sóval és cukorral ízesítjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 056
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

cintike

Mióta szakács: 2013.05.24.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomleves, paradicsomleves rizzsel, petrezselymes paradicsomleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!