Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Macskapracni

Macskapracni
Macskapracni
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez is egy nagyon finom sváb sütemény. Kb. 50 darab lesz ebből az adagból.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.
  2. Hozzákeverjük a sárgáját, majd a kekszmorzsát és a kakaóport is. Összegyúrjuk.
  3. A kész tésztából kis darabokat csippentünk, amit a jól kilisztezett formába nyomkodunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe kisütjük.
  4. Előmelegített sütőben kb. 30 percig 130 fokon szárítjuk.
  • sütési hőfok: 130°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 439
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kovács Györgyi

Mióta szakács: 2011.07.04.
57 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

sváb sütemény, diós sváb formasüti, diós süti

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kovigyrogy
Kovács Györgyi / kovigyrogy Sun, 2013-10-27 13:58

Kedves Nóra!
Légy szíves egy email címet küldeni és megírom az illető elérhetőségét.
Köszönöm!
Üdvözlettel:Györgyi

Rebeka791230
Rebeka791230 Sun, 2013-10-27 12:08

Kedves Györgyi!

Nagyon tetszik a recept, egy kérdésem volna ilyen formát hol lehet kapni?
Üdv:
Nóra

546
dió 30 dkg
porcukor 20 dkg
kekszmorzsa 10 dkg
tojásfehérje 2 db
tojássárgája 1 db
cukrozatlan kakaópor 1 ek