Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres goffri

Epres goffri
Epres goffri
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hűtőben figyelő epret próbáltam megmenteni. Sikerült. A gyerekeknél nem volt 100%-os az öröm, de nekünk szülőknek nagyon ízlett.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a tejet és az olvasztott margarint.
  2. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a tojásos tejhez adjuk.  
  3. Az epret vékonyan felkarikázzuk. Belekeverjük a masszába.
  4. A goffrikat kisütjük.
  5. Olvasztott étcsokoládéval leöntve tálaljuk.

  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 286
elküldve: 1
receptkönyvben: 250
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

goffri eperrel, goffry eperrel, epres goffry

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1054
finomliszt 50 dkg
cukor 10 dkg
eper 10 dkg
margarin 10 dkg
vaníliás cukor 2 csomag
tojás 5 db
tej 5 dl
sütőpor 1 csomag
étcsokoládé 10 dkg