Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás krumplipüré

Céklás krumplipüré
Céklás krumplipüré
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hollandok imádják - főleg télen - a tört burgonya recepteket (Stampot). A párom is nagyon odavan érte, így mindig próbálkozom új variációkkal... így született ez a recept is. Köretként ajánlom tulajdonképp bármihez.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Az igazán vállalkozó kedvűek ruccolával gazdagíthatják.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit feltesszük főni.
  2. Körben zsírjára sütjük a bacont, a kisült zsírban pedig üvegesre sütjük a hagymát. Ha ez kész, hozzákeverjük a céklát is. Átforgatjuk.
  3. A krumplit leszűrjük, áttörjük. Ha nagyon száraz lenne, lazítsuk egy pici vízzel, legjobb ha a főzővízből egy csészényit megőrzünk erre a célra. Hozzákeverjük a céklás hagymát. Melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 429
elküldve: 2
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsci

Mióta szakács: 2010.06.16.
21 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: holland
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

főtt krumpli céklával, cékla krumplival, céklás krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
burgonya 1 kg
lila hagyma 2 db
cékla 400 g
bacon 200 g