Ő az a srác, akinek a kezét már biztos ismered, de mostantól mást is megmutat!

Helló-szia, Dávid vagyok, a kezemet már biztosan ismeritek a receptes videókból, szóval ideje többet mutatni! :D Ha a rizsa nem érdekel, görgess le a videóért!

A Nosalty-nál eltöltött 2 év, több száz recept és receptvideó után ideje, hogy többet mutassak a kezemnél, és kilépjek a kamera mögül, mert igen, végre elindul a Facérkonyha, egy sorozat fiúknak-lányoknak, vegáknak, húszabálóknak, egyedülállóknak és persze pároknak.

Azoknak, akiknek a mikrós popcorn is odaég, a virslit is mindig túlfőzik, de szeretnének egy fancy, mégis egyszerűen elkészíthető kaját villantani.

Igen, innen lehetek ismerős :D

Ez pedig a természetes közegem:

Még a régi Nosalty-stúdióban

Hosszas agyalás után úgy döntöttem, hogy egy 100%-osan letesztelt és bevált randikajával jövök (If you know what I mean ;) ), igen, egy igazi authentic PadThai-recept következik:

A receptért katt ide!

A legkirályabb dolog ebben a kajában, hogy mindennel tutin elő lehet készülni, hogy amikor arra kerül a sor, frissen, 5 perc alatt össze lehessen dobni.

Na jó, legyen 5-10 perc ;)

Beszéljen helyettem a videó, amiben szintén én beszélek:

Ezt láttátok már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek