Mit főzzek ma? Klasszikus lebbencs, egyszerű vajbabfőzelék és habkönnyű túrógombóc...
Igazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltyIgazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltySzinte minden főzelék örök klasszikusnak számít, ti idén mégis az alábbi receptek mellett tettétek le a voksotokat újra és újra. Nem lepődünk meg, hiszen mindegyik isteni.
NosaltyCsirkeszárny, pulykamáj, fasírt, Stefánia-vagdalt, becsinált leves. Próbáltuk egészen olcsón megoldani ezt a hetet, melyet kifejezetten a húsimádóknak terveztünk. Főzzetek velünk, mint mindig!
NosaltyTejfehérjét egyáltalán nemfogyasztó alanyként sem kell lemondani a krémes főzelékekről, főleg nem nyáron, amikor minden friss alapanyag az orrunk előtt hever. Így főzök én tejtermék nélkül főzelékeket!
Brecz JuditMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.