Mit főzzek ma? Klasszikus lebbencs, egyszerű vajbabfőzelék és habkönnyű túrógombóc...
Igazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltyIgazi közönségkedvencek érkeznek! Hamisítatlan lebbencsleves, frenetikus vajbabfőzelék, vigyázat, fasírttal az igazi, és egy pillekönnyű túrógombóc.
NosaltySzinte minden főzelék örök klasszikusnak számít, ti idén mégis az alábbi receptek mellett tettétek le a voksotokat újra és újra. Nem lepődünk meg, hiszen mindegyik isteni.
NosaltyCsirkeszárny, pulykamáj, fasírt, Stefánia-vagdalt, becsinált leves. Próbáltuk egészen olcsón megoldani ezt a hetet, melyet kifejezetten a húsimádóknak terveztünk. Főzzetek velünk, mint mindig!
NosaltyTejfehérjét egyáltalán nemfogyasztó alanyként sem kell lemondani a krémes főzelékekről, főleg nem nyáron, amikor minden friss alapanyag az orrunk előtt hever. Így főzök én tejtermék nélkül főzelékeket!
Brecz JuditKrémesek, ízgazdagok és szinte bármilyen alkalomból feltálalhatók: ezek a mártogatósok tényleg kihagyhatatlanok. Melyik a legszimpatikusabb a listából?
NosaltyFolytatjuk a húsmentes étkezést, de ne aggódjatok, mert egészségesen is jól lehet lakni! Gyors és laktató fogások állnak rajthoz.
NosaltyKarfiolleves, sütőben sült rántott karfiol, de karfiolos tojássaláta vagy mondjuk karfiolos-currys-rizses egytál is készülhet ma!
NosaltyFolytatjuk a húsmentes étkezést, de ne aggódjatok, mert egészségesen is jól lehet lakni! Gyors és laktató fogások állnak rajthoz.
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
Karfiolleves, sütőben sült rántott karfiol, de karfiolos tojássaláta vagy mondjuk karfiolos-currys-rizses egytál is készülhet ma!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...