Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

A Rögös túró 2019-ben nemzetközi elismerésben részesült: az Európai Unió a nyilvántartásába vette, és megkapta a hagyományos különleges termék címet. Ez az első tejtermékünk, ami egyedisége és tradicionális előállítása nyomán kiérdemelte a rangos elismerést. Azonban nem csak emiatt izgalmas ez a termék!

A Rögös túró az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag. A kellemesen savanyú, zamatos ízének köszönhetően finomabbnál finomabb édes és sós ételek készíthetők belőle. Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra.

Krém, pogácsa, főétel, sütemény? Most szó szerint minden recept nyerő lehet!

Elindult a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepeljen a Rögös túró. Megéri minél több fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a Rögös túró ajándékcsomagok vagy a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni, itt!

Címlapról ajánljuk

4 hely a Normafán, ahol jóllakhatunk...és nem csak rétessel!

A Normafa a budapestiek menekülőhelye. Ha sok már a betonból, zajból és dugóból, a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel mindösszesen 30-40 perc alatt felérhetünk oda, amiről Sisi hercegné elragadtatással így nyilatkozott: „Csodálom az embereket, miért mennek oly messze vidékre nyaralni, mikor e hegyek s az itteni kilátás kiállja a versenyt a legszebb világrészekkel.”

Nosalty

További cikkek