Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

A Rögös túró 2019-ben nemzetközi elismerésben részesült: az Európai Unió a nyilvántartásába vette, és megkapta a hagyományos különleges termék címet. Ez az első tejtermékünk, ami egyedisége és tradicionális előállítása nyomán kiérdemelte a rangos elismerést. Azonban nem csak emiatt izgalmas ez a termék!

A Rögös túró az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag. A kellemesen savanyú, zamatos ízének köszönhetően finomabbnál finomabb édes és sós ételek készíthetők belőle. Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra.

Krém, pogácsa, főétel, sütemény? Most szó szerint minden recept nyerő lehet!

Elindult a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepeljen a Rögös túró. Megéri minél több fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a Rögös túró ajándékcsomagok vagy a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni, itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek