Ezt minden héten meg kéne tenned a hűtőddel
Ha te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyHa te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyBizony, vannak olyan ételek, melyeknek nem árt a penész, és ha leszedjük róla, akkor bátran megehetjük.
NosaltyZabpehely, pirítós avokádóval, granola vagy egy gazdag szendvics – ha reggeliről van szó, a lehetőségeink szinte végtelenek. A sokféle opció mellett azonban mégis érdemes inkább a tojás mellett maradni – most néhány szakértő azt is elárulta, miért.
NosaltyKönnyedén előfordulhat, hogy a jövő év elején rengeteg étterem fogja bezárni a kapuit a tízszeres energiaár-emelkedés miatt.
NosaltyÉrdemes nagy figyelmet fordítani arra, milyen pozícióban alszunk éjszaka, ugyanis rengeteg mindenre hatással van.
NosaltyA Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei segítenek abban, hogyan étkezzünk menopauza alatt.
NosaltyKenyér és vaj – ennyi elég is a boldogsághoz. Na de hogy kell megkenni a kenyeret, ha az ember nem otthon, hanem egy zsúfolt étteremben van? A szakértő elárulja.
Szász NóriNémeth Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája és oktatási referense segít válaszolni a kérdésre: kell vitamint szedni a téli időszak alatt?
NosaltyHa nem tartod be ezt az egy szabályt, sokkal tovább tarthat a takarítás.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.