A legegyszerűbb, legropogósabb fokhagyma, amihez csak egy mikró kell
A fokhagyma egy rendkívül sokoldalú alapanyag, így a felhasználási módjai is sokszínűek. Most egy olyat mutatunk, ami garantáltan pillanatok alatt a kedvenceddé válik!
Szász NóriA fokhagyma egy rendkívül sokoldalú alapanyag, így a felhasználási módjai is sokszínűek. Most egy olyat mutatunk, ami garantáltan pillanatok alatt a kedvenceddé válik!
Szász NóriA fokhagymából kinövő kis rügy egészen pompásan fel tudja dobni a készülő ételed ízét, elmondjuk, miért nem érdemes levágni, ha már egyszer kinőtt a gerezdből.
Masszi- Rigó CsillaA fokhagymában rejlő rengeteg ízt több módon is elő tudjuk csalogatni. Egy zseniális módszer a konfitálás, amivel egyszerre két ízletes készítményt is kapunk.
Lakos BenedekNaponta ütik fel a fejüket a legújabb mikrós trükkök, szinte mindent villámgyorsan elkészíthetünk ezzel a háztartási géppel. Most a pirított hagyma került sorra, lássuk, hogyan készül!
Lakos BenedekOlcsó, egyszerű, mégis különleges, és valami eszméletlen ízélmény – ha friss, ropogós héjú kenyérre kened, akkor pedig tényleg ez a non plus ultra. És mindössze egy fej fokhagyma kell hozzá, meg némi olaj! Mutatjuk, hogy készül az egyben sült fokhagyma a sütőben.
Brecz JuditNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.