7 takarítási tipp profi séfektől, amit ideje elsajátítani
Egy profi séf naponta akár több száz adag ételt készít, még sincs kupleráj a konyhájában. Otthoni tippjeink ma abban segítenek, hogyan lehet a te konyhád is makulátlanul tiszta.
NosaltyEgy profi séf naponta akár több száz adag ételt készít, még sincs kupleráj a konyhájában. Otthoni tippjeink ma abban segítenek, hogyan lehet a te konyhád is makulátlanul tiszta.
NosaltyAkár belföldön, akár külföldön, de még a fővárosban is vannak olyan gasztronómiai élmények, amelyek köré akár utazást is érdemes szervezni. Ropogós malacfejtől a hazai pisztrángon át a spanyol kockás abroszos vendéglőkig: profik ajánlója következik.
Nábelek ZsófiEgy nagy tálból, vagy egyenesen a fáról enni a legjobb, de az édes, néha savanykás, friss cseresznye akkor is jó, ha nem desszertként vagy befőttként végzi. Pohner Ádámot kérdeztük arról, hogy szerinte mihez passzol a leginkább.
Nábelek ZsófiA csirkemell és a sertéskaraj után a pulykamell az egyik olyan húsrész, ami annyira kevés zsírt tartalmaz, hogy egy pillanat alatt könnyű kiszárítani. Mondunk most pár trükköt ahhoz, hogy ezt tutira elkerüld legközelebb.
Nábelek ZsófiA medvehagyma híres arról, hogy szinte lehetetlen tartósítani, a vékony levele frissen, zsengén mutatja a legjobb arcát, de van néhány trükk, amivel érdemes otthon is kísérletezni. Profi séf tippjei következnek.
Nábelek ZsófiProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.