Zseniális trükkel zsírtalanítja a mártásokat egy nagymama
Nincsenek többé zsíros szószok és mártások ennek a nagymamának köszönhetően! Napi tippünkben egy meglepően egyszerű, mégis hatékony módszert mutatunk!
Szász NóriNincsenek többé zsíros szószok és mártások ennek a nagymamának köszönhetően! Napi tippünkben egy meglepően egyszerű, mégis hatékony módszert mutatunk!
Szász NóriMíg Erdélyben a padlizsánkrém és a zakuszka uralja a nyár végi, ősz eleji befőzéseket, addig a Balkánon végtelen mennyiségű ajvárt készítenek a húsos, érett és édes (kápia)paprikából. Ezt az itthon is igen kedvelt finomságot te is gyorsan kivitelezheted, érdemes betárazni belőle télire.
Szekeres DóraVannak fogások, amelyek otthon a legjobbak, más ételek meg valahogy mindig finomabbak étteremben elkészítve, mert ha otthon próbálkozik velük az ember, valahogy sosem közelítik meg az éttermi változatot. Mutatunk pár tippet, amitől ez megváltozik.
Szekeres DóraNéha csak egészen apró dolgokon múlik az, milyen finom lesz az általunk készített étel. Egy főzőiskola frissen végzett diákja elárulta, mik azok az apró trükkök, amelyekkel még finomabbá teheted mindazt, amit sütsz/főzöl.
Masszi- Rigó CsillaA sóskát vagy imádjuk, vagy utáljuk, megosztó, egészen különlegesen savanyú ízével nem mindenki tud megbarátkozni, pedig jól elkészítve az egyik legkülönlegesebb zöldségfélénk, amely nemcsak egészséges, hanem egyedi is.
Szekeres DóraItt a spárgaszezon, és nincs is jobb társ a párolt spárgához, mint a hollandi mártás – mutatjuk, hogy tudod pofonegyszerűen elkészíteni otthon.
Szász NóriEgy konyhai eljárás, amit lehet, hogy sokan nem ismernek vagy nem használnak, pedig csodákra képes. Kiderül, mi is az a „deglazing”, és miért fontos.
Lakos BenedekKicsit odakaptak a zöldségek a hús mellett a tepsiben? Semmi gond, készíts a fűszeres, sós szaftból és a sült zöldségekből csodálatos barnamártást! Nem fogod megbánni!
Szekeres DóraA hús, a tejföl és a gomba fantasztikus egyvelege ez a mennyei étel, mely bármilyen körettel működik szaftosságának köszönhetően.
NosaltyA darált marhahús nem olyan alapanyag, amit minden nap fogyasztunk, de néha-néha megéri beruházni rá, mert bár lassabban készül el, isteni, laktató, mély ízű fogások születnek belőle.
NosaltyTudni lehet, hogy tényleg isteni egy krémes, amikor az arcunk, orrunk, mindenünk porcukros, pudingos, tejszínhabos lesz tőle. Ne törődjünk a maszattal, harapjunk nagyot a süteményekbe!
NosaltyA tepsis húsokban az a legnagyszerűbb, hogy csak betolod a sütőbe, és már kész is. Vigyázat, rengeteg recept jön, amitől egyből beindul a nyáltermelésed!
Unod már a sima krumplipürét, vagy csak valami újdonságra vágysz? Akkor jó helyen jársz, mert olyan fantörpikusan jól sikerült burgonyarecepteket szedtünk össze neked, amiket egyszerűen imádni fogsz!
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó vadiúj túró rudi csalogatja a vevőket, örülhetnek a fogyókúrázók és a cukorbetegek.