MÁK bistro

Gasztrotúra Újbudán – 6 ikonikus hely a Feneketlen-tótól a Duna-parti...

Újbuda felpörgött. Rengeteg fiatal és fiatal családos lakja a kerületet, melynek hozadékaként a gasztronómiai kínálat is sokat színesedett, az igazi törzshelyeken – mint a Bartók – reggel.délben.este vagy a szintén Bartók Béla úti Vegan Love – olykor szabad asztalt találni is nehéz. A kerület 6 ikonikus részén ajánlunk 6 kipróbált, szerethető vendéglátóhelyet!

Nosalty

Ezt a 11 standot próbáld ki szerintünk a Gourmet Fesztiválon

Jövő hét végén, azaz május 27-29. között két év kihagyás után újra vár a Millenárison az év legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. Az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál témája az 'örökség', a háromnapos programsorozaton pedig Magyarország legjobb éttermei és vendéglátóhelyei mutatják meg egy-egy különleges fogásukat. Mi már most tudjuk, mely standokra fogunk mindenképpen ellátogatni, így íme egy kis segítség, ha még nem tudod, mit szeretnél kipróbálni a TOP éttermek útvesztőjében.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!