Mit főzzek ma? Sajtos póréleves, egyben sült zöldségek és kakaós puffancs a menü

A mai menüben igazán izgalmas ételeket kóstolhatunk. Ezek az ételek cseppet sem átlagosak!

Az első fogásunk egy laktató darált húsos, sajtos póréleves lesz, majd jöhet egy fantasztikus tavaszi zöldségfasírt, mindezt pedig megkoronázzuk egy kakaós puffanccsal.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Még több kakaós keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek