Az alábbi receptek egyik legnehezebb része, hogy ki kell várni, míg megsül a pihe-puha tésztás, minden jóval megpakolt kenyérlángos. Nálad melyik lesz a befutó?
Langalló, kenyérlángos, tökipompos: hol van itt az igazság? Nos, mivel nem egy gasztroirodalmi vagy ételelnevezési magazin vagyunk, nálunk az igazság mindig a receptben rejlik. Hoztunk is egy elég ütőset.
Az olaszoknak megvan a pizzájuk, nekünk pedig itt a csodás, gazdag feltétekkel csábító kenyérlángos. De mi minden kell ahhoz, hogy a lepény tényleg olyan finom legyen, mint egy igazi kemencés langalló? A cikkből kiderül!
Sokan nem tudják, de rengeteg olyan szobanövény létezik, amely megfelelő gondozás mellett akár 50 évig is eléldegélhet. Ha legközelebb növényt szeretnél beszerezni, akkor fontold meg, hogy olyat választasz, amely nagyon hosszú élettartamú.
Bújik már a rebarbara, lassan stabilan megtalálhatjuk majd a piacokon – ilyenkor persze mindig felmerül a felhasználás kérdése. Ha nagyon ötlettelenül lennénk, nyúljunk az alábbi receptért, az omlós rebarbaraszeletért.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.