Ettől a harmonika formájú sült krumplitól tátva marad a szád...
Újabb TikTok-videóval bővült a Nosalty oldala, ezúttal Flóra mutatja meg nektek, hogyan készíthettek könnyen látványos és finom sült krumplit.
NosaltyÚjabb TikTok-videóval bővült a Nosalty oldala, ezúttal Flóra mutatja meg nektek, hogyan készíthettek könnyen látványos és finom sült krumplit.
NosaltyNéha úgy tűnik, mintha minden évben egyre korábban kezdődne a nagy karácsonyi készülődés, dekorálás, vásárlás és süteménysütés. Utóbbi esetben azonban vannak jogos kivételek: például akkor, ha a süteményünk tésztáját 6 hétig pihentetni kell. De vajon minek kellhet ennyi idő?
Lakos BenedekÉs hogy mi ez a titokzatos alapanyag, ami képes a legtöbb ételt felturbózni ízben? Lehull a lepel: a szójaszósz, Ázsia csodaszere. Persze nemcsak a keleti kontinens fogásaiba csempészhetjük bele, hanem az európai ízlésnek megfelelő ételekbe is.
NosaltyA tejjel dúsított kalácsok után most egy olívaolajos példány következik, amelyben ráadásul kovász és élesztős előtészta is segíti a tökéletes állag és íz létrejöttét. Izgalmas ízvilágú, pihe-puha, omlós kalácsot kapunk, amit akár laktózmentes verzióban is elkészíthetünk.
Karsai RoniA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...