Dolgok, amiket már rég ki kellett volna dobnod a konyhádból
Vannak olyan eszközök és ételek, melyeknek már semmi keresnivalójuk nincs a konyhádban. Most összegyűjtöttük neked, melyek ezek!
NosaltyVannak olyan eszközök és ételek, melyeknek már semmi keresnivalójuk nincs a konyhádban. Most összegyűjtöttük neked, melyek ezek!
NosaltyTűzforró olajban sütöttél ételt, de most azonnal kellene más étel elkészítésére az olajos serpenyő? Mutatunk egy trükköt, amit imádni fogsz.
NosaltyMi, magyarok imádjuk a tejfölt, ezt a számtalan ételhez remekül illő élelmiszert pedig akár hónapokra is félretehetjük, ha éppen túl sok lenne belőle otthon.
Masszi- Rigó CsillaEgy jó anyós aranyat ér! A nálunk tapasztaltabb háziasszonyoktól számtalan konyhai vagy éppen háztartásbeli praktikát sajátíthatunk el, mi pedig most összegyűjtöttünk néhányat a leghasznosabb leckék közül!
NosaltyFőzés vagy takarítás során rengeteg olyan folyékony anyag keletkezik, amelytől munka után gyorsan szeretnénk megszabadulni. Öntsük a lefolyóba? Valószínűleg nem jó ötlet!
Masszi- Rigó CsillaNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.