9 színpompás és szívmelengető főzelék a tavasz színeivel
Főzzünk mindenféle zöldségből, hüvelyesből színes és laktató főzelékeket, hátha megidézzük velük a picit melegebb tavaszt.
NosaltyFőzzünk mindenféle zöldségből, hüvelyesből színes és laktató főzelékeket, hátha megidézzük velük a picit melegebb tavaszt.
NosaltyLehetséges, hogy az iskolában nem volt kedvenced a sárgaborsó-főzelék, de hidd el, ha magad készíted el otthon, akkor imádni fogod.
NosaltyVannak, akik az érzékenységük miatt nem ehetnek tejet, mások életmódjuk miatt mondanak le róla. Teljesen mindegy, mi a te indokod, most olyan recepteket hoztunk, melyeket bátran elkészíthetsz.
NosaltySzinte minden főzelék örök klasszikusnak számít, ti idén mégis az alábbi receptek mellett tettétek le a voksotokat újra és újra. Nem lepődünk meg, hiszen mindegyik isteni.
NosaltyHoztunk két isteni zöldborsófőzelék-receptet, hogy egészségesen induljon a heted. Félsz a lisztes rántástól? Akkor mutatunk egy új sűrítő technikát!
NosaltyEgy kis curryvel annyira sok ízt szabadíthatunk fel az ételeinkben, hogy csak na! Jöjjenek a kedvenc receptjeink!
NosaltyKimondatlan igazság, hogy annak ellenére, hogy a főzelék a menzán egy nemszeretem dolog, attól még otthon igenis lehet finom és kívánatos étel. Lássunk erre megannyi példát, lehet választani!
NosaltyJúnius 14-e a húsmentesség világnapja, ez alkalomból pedig mi sem eszünk, és nem is ajánlunk nektek húsos ételeket, egy egész héten át....sőt, a csillagok sem támogatják most a húsevést! Ezek a főzelékek hús és állati zsír nélkül készülnek, és isteniek!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.