Egészséges nassolnivalók, melyeket este is ehetsz
Tévhit azt gondolni, hogy az esti nassolás egyenes út az elhízáshoz – nem kell ugyanis mást tennünk, mint okosan választani.
Szabó AnnaTévhit azt gondolni, hogy az esti nassolás egyenes út az elhízáshoz – nem kell ugyanis mást tennünk, mint okosan választani.
Szabó AnnaJamie Oliver sem volt mindig az egészséges étkezés híve. Bár ma már elkötelezetten küzd azért, hogy az angol iskolákban tápanyagban, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ebédet kapjanak a gyerekek, régebben volt, hogy vele is elszaladt a ló. Mára azonban egy egészen extra nasi lett a kedvence!
NosaltyMár régen nem tartja magát az a tévképzet, hogy az esti evés feltétlenül egészségtelen, sőt – valójában azzal sincs semmi gond, ha este nassolni akar az ember. Csak okosan kell csinálni.
Stuth-Nagy NikiMai menünkben húst mentünk hortobágyiba, sült céklát teszünk a salátánkhoz, és még egy madártejet is összehozunk a megmaradt tojásfehérjéket használva.
Macsuga ViktóriaNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiSokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...