Ebben az étteremben csak ukrán menekültek dolgoznak majd
A londoni Mriya ugyan még meg sem nyitott, máris ismert lett a világhálón, az étteremben ugyanis csak Ukrajnából menekült személyzet dolgozik majd.
NosaltyA londoni Mriya ugyan még meg sem nyitott, máris ismert lett a világhálón, az étteremben ugyanis csak Ukrajnából menekült személyzet dolgozik majd.
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán háborús menekülteket. Tarts velünk április 22-én, pénteken 15:30-tól a Konyhakiállításon, ahol élőben követheted Mautner Zsófi főzőműsorát, miközben embertársaidon is segíthetsz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk április 17-én, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Balázs Andival, miközben embertársaidon is segítesz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk április 10-én, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Eke Angélával, miközben embertársaidon is segítesz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk március 27-én, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Somogyi Dórival, a Dóri IR Receptek Instagram-oldal szerzőjével, miközben embertársaidon is segítesz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk március 13-án, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Kiss Norbert Ádámmal, miközben embertársaidon is segítesz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozott a #CookforUkraine nevű karitatív kezdeményezéshez, hogy a gasztronómián keresztül támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk március 13-án, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Havas Dórával, miközben embertársaidon is segítesz!
NosaltyA Nosalty is csatlakozik a #CookforUkraine nevű megható kezdeményezéshez, hogy támogassa az ukrán menekülteket. Tarts velünk március 6-án, vasárnap az Instagramon 19 órakor, és főzz együtt Steiner Kristóffal és Nimrod Dagannal, miközben embertársaidon is segítesz!
Nosalty#CookForUkraine névvel több elismert szakácskönyvíró is mozgalmat indított a háborúban rekedt ukrán lakosok számára. Egyre több mozgalom és márka áll össze, akik pénzzel vagy étellel segítenek a rászorulókon.
NosaltyAz őszi nátha egyik legkellemetlenebb velejárója az orrszárazság. Néhány egyszerű trükkel szerencsére könnyen kezelhetjük ezt a bosszantó tünetet.
Kremmer MagdiMájusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.
Kormos LiliSokan gondolják, hogy az egészséges étkezés együtt jár a kompromisszumokkal, mivel azt hiszik, egy ilyen diétában kevesebb izgalmas íz kaphat helyet. A Penn State kutatói azonban most nekik üzennek: sokkal több íz létezik, mint a cukros és a sós!
Szabó AnnaFalusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.
Ha nem akarunk sokat bajlódni a mai desszerttel, az egyik most következő sütésmentes süti lesz a megmentőnk. Mert a hűtőben is ugyanúgy készülhetnek csodás édességek!
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.