Végleg bezár a közkedvelt, Michelin-jelöléses budapesti étterem
Váratlanul bezár budapest egyik legnépszerűbb, Michelin Bib Gourmand jelöléssel rendelkező étterme. A szomorú hírt a vendéglő tulajdonosa jelentette be a hétvégén.
NosaltyVáratlanul bezár budapest egyik legnépszerűbb, Michelin Bib Gourmand jelöléssel rendelkező étterme. A szomorú hírt a vendéglő tulajdonosa jelentette be a hétvégén.
NosaltyAz ikonikus étterem menüjén újfent helyet kapnak a magyar konyha kincsei, így például a májgaluskaleves, a frissen kirántott húsok és a főzelékek is.
NosaltyAz újonnan csatlakozott Michelin-csillagos séf feladati közé tartozik majd a csapat koordinálása és a menüírás.
NosaltySzomorúan ért véget a június, hiszen két szeretett budapesti étterem is bezárta kapuit.
NosaltyHúsos tokányból számos fajtát ismer a magyar konyha. De a brassói az brassói. Sok fokhagymával, a sertés legnemesebb részéből, szűzből az igazi, bár eredetileg marhából készült. 8 fővárosi éttermet ajánlunk, ahol az állandó kínálat része.
NosaltyHa megfigyeltétek, nincs két ugyanolyan somlói. Lehet kehelyeben rétegzett vagy gombócokba formált, készülhet belőle éttermi tányérdesszert, helyes kis pohárdesszert vagy újragondolt kortárs átirat, de sok helyen kapható somlói torta is. Éttermi somlóikat ajánlunk!
NosaltyMindig fogós kérdés, hova kalauzoljuk el régóta külhonban élő rokonainkat, Magyarországra látogató barátainkat. Ilyenkor a legokosabb nem egy olasz trattoriába vagy sushizóba vinni őket, hiszen mi másra is volnának kíváncsiak, mint arra a konyhára, ami csak itt érhető el, és rólunk, magyarokról mesél... De miért is olyan nehéz ügy ez?
NosaltyZuglóban élni, mint tudjuk, életérzés. Közel van a város és kőhajításnyira az épülő-szépülő Városliget, a XIV. kerületben már mégis lassabb, emberléptékűbb a tempó. Legyen az a régi villanegyed a zajos Thököly út egyik oldalán vagy a kertesházas részek, a főváros egyik legélhetőbb kerületében járunk. És milyen jókat is ehetünk itt! Íme 5 jó ok, hogy Zuglót válasszuk gasztroúticélunként.
NosaltyA Városligetnek semmi mást nem kívánhatunk, minthogy beköszöntsön a reneszánsza, és újra menő legyen a Ligetbe járni, magukénak érezzék a budapestiek. Megérdemelt újjászületését több kiváló vendéglátóhely segíti, a kiülős-beülős éttermeknek köszönhetően is kedvet kaphatunk egy városligeti sétához.
NosaltyHová tűntek a családi vendéglők? Vannak még olyan helyek, ahová szívesen járnak a családok hétvégén, ha elmarad az otthoni főzés?
NosaltyKrizmanics Norbert generációja példaképe is lehetne. A 30-at épphogy betöltő séf épp úgy megküzdött korosztálya démonaival, mint oly sokan, de motiváltabban és erősebben tért vissza, mint valaha. Jelenleg két menő pesti étterem, a BESTIA és a TG Osteria séfje. Ételeit minden hónapban sok ezren kóstolják.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...