7 zsenge zöldborsófőzelék, amit az egész család imádni fog
Ha túl vagyunk a pucoláson, akkor már pikk-pakk elkészül a fenséges zsenge zöldborsófőzelék! Neked melyik lesz a kedvenced? A vegán, a klasszikus vagy a kókuszkrémes verzió?
NosaltyHa túl vagyunk a pucoláson, akkor már pikk-pakk elkészül a fenséges zsenge zöldborsófőzelék! Neked melyik lesz a kedvenced? A vegán, a klasszikus vagy a kókuszkrémes verzió?
NosaltyA főzelékek télen-nyáron barátaink, igaz, főleg mi, magyarok ismerjük, ez nem von le élvezeti értékéből. Csak legyen szuper a recept, ne nagyon legyen benne rántás, és készüljön szezonális alapanyagból!
NosaltyA borsó nagyszerűen variálható alapanyag, amivel könnyedén egészségesebbé varázsolhatjuk ételünket. Zöld, sárga, csicseri... válogassatok az alábbi receptek közül ízlésetek szerint!
NosaltySzinte minden főzelék örök klasszikusnak számít, ti idén mégis az alábbi receptek mellett tettétek le a voksotokat újra és újra. Nem lepődünk meg, hiszen mindegyik isteni.
NosaltyCukkini, spenót, brokkoli, karalábé, karfiol, zöldborsó, tök, mindből lehet szuperfincsi főzelék, csak legyen jó krémes!
NosaltyHa szeretnél valami tartalmas főételt enni, mely igazán krémes és könnyedén csúszik, akkor a legjobb, ha egy mesés főételt készítesz mára.
NosaltyA főzelékekkel az a küldetésünk, hogy fiatal felnőtt korunkra átdolgozzuk magunkban a menzás rémemlékeket, és szívből megszeressük őket. Mutatunk pár finomságot, talán sikerül!
NosaltyHa csak egy főzeléket készítesz el a héten, legyen ez az! Csillagjegyek szerint válogattunk, de a többiektől is ér ötletet lopkodni!
NosaltyCukkini, tök, brokkoli és borsó...sorolhatnánk! Ezek a fantasztikus alapanyagok nyári főzelékekben is mennyeiek.
NosaltyA zsenge, zöld apró golyóknál kevés nagyobb kedvencünk van nyáron, ami a szezonális alapanyagokat illeti. Készüljön a zöldborsóból krémleves, húsos vagy zöldséges leves, tegyük húsételekbe, főzelékbe, mártásba, köretbe.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!