A paradicsom, ami 10-szer egészségesebb, mint a többi
Kiválónak minősítették a génmódosított lila paradicsomot, melyet úgy alkottak meg, hogy tízszer több antioxidánst, úgynevezett antocianint termeljen, mint a már meglévő fajták.
NosaltyKiválónak minősítették a génmódosított lila paradicsomot, melyet úgy alkottak meg, hogy tízszer több antioxidánst, úgynevezett antocianint termeljen, mint a már meglévő fajták.
NosaltyLassan felsorolni is nehéz, mi mindenben segítheti az egészségünket az antioxidánsok fogyasztása – egy friss kutatás szerint például a demencia megelőzésében is hasznosak lehetnek.
Stuth-Nagy NikiAhogyan a szépséghez, a jó memóriához és megfelelő agyműködéshez is elengedhetetlen a jó étrend – ki más tudná ezt jobban, mint egy harvardi agykutató, aki egyébként dietetikus is?
Stuth-Nagy NikiSokan meg sem mozdulnak a kedvenc fitneszapplikációjuk nélkül. Most viszont úgy tűnik, nem is annyira hasznosak, mint gondoltuk – különösen akkor, ha a motivációról van szó.
Szabó AnnaEzen a hétvégén nem töltünk majd kevés időt a konyhában, mert a rakottasok és a kelt tésztás csigák is igényelnek némi pepecsmelót, de ha kinézünk az ablakon, annyira nem is bánjuk.
NosaltyKlasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...