Tyúkháj

A tyúkok, illetve a nagyobb, hízlalt csirkék bőre alatt található zsírréteg. A házi csirke háját semmiképpen ne fejtsük le, ne dobjuk el. Egészbe sült csirke készítésénél szaftosan tartja a húst és elegendő zsiradékot kölcsönöz neki. Egyes házaknál, vidéken töltött ételekbe darálják, illetve kisütve pörcként fogyasztják. fotó: flickr / misskoco http://www.flickr.com/photos/misskoco/2327930594
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
85095.4 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0.2 g
Szelén
0.2 µg
Kolin
122.4 mg
E vitamin
2.7 mg
D vitamin
191 µg
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
29.8 g
egyszeresen telített zsírsav
44.7 g
többszörösen telített zsírsav
20.9 g
koleszterin
85 g
ásványi anyagok
Szelén
0.2 µg
szénhidrát
víz
0.2 g
vitaminok
Kolin
122.4 mg
E vitamin
2.7 mg
D vitamin
191 µg
Egy doboz sűrített paradicsomból is csodálatos ételeket lehet készíteni. Mi most olasz, görög, magyar és még indiai receptet is hoztunk nektek, melyeket az egész család imádni fog.
NosaltyA mai menüt egy könnyed levessel indítjuk, egy bitang jó főétellel folytatjuk, majd egy kissé fanyar édeséggel zárjuk.
NosaltyA nyár utolsó hónapja híres arról, hogy tele van zamatos gyümölcsökkel, amelyek csak arra várnak, hogy egy isteni süteményben végezhessék. Keressük meg a saját végzetünket az alábbi válogatásban. Valószínűleg édes lesz.
NosaltyNincs vége az áremelések idejének, hamarosan akár 1000 forint felé is mehet egy szelet sütemény ára.
Igazi magyar ételekből annyi van, mint égen a csillag! Eheti kvízünkben a Nosalty legszebb magyar receptjeiből válogattunk. Hány jó válaszod lett?
Piros, kék sárga, puha és ragacsos vagy kemény és ropogós. Te hány cukorkát ismersz fel csomagolás nélkül? Figyelem! Igazi retro darabokból is kikérdezünk!