Sertésháló

Leírás

A sertésháló az állat hashártyája. Egy vékony, zsírral átszőtt, könnyű hártya, mely összetartja a sertés belsőségeit, recehájnak is hívják. Disznótoros készítményekhez használják. Egyenként csomagolva vagy több darab egybecsomagolva, fagyasztva kapható. Felhasználás előtt minimum 3 óráig áztassuk, majd jól mossuk meg és terítsük ki, hogy a felesleges víz távozzon belőle. Sütés után egybeolvad a beletöltött hússal és szinte láthatatlanná válik. A sertésháló használatával a beleburkolt húsok nem száradnak ki, szaftosak és ízletesek maradnak.

Sertésháló
902
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
100g
Zsír
-
Víz
95g
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Sertésháló

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95095.5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm sertésháló?

Top ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

Top vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

39.2 g

egyszeresen telített zsírsav

45.1 g

többszörösen telített zsírsav

11.2 g

koleszterin

95 g

ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg

4 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...