Scamorza

Scamorza

Leírás

Rugalmas, téphető szerkezetű, jellegzetes formájú olasz sajt. Leginkább a mozzarellához hasonlít. A scamrozához is eredetileg bivalytejet használtak, manapság azonban sok helyen tehéntejből készül, natúr és füstölt verzióban.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Scamorza

fehérjetartalom

21 g

zsírtartalom

3 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm scamorza?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

21 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

5 találat

Címlapról ajánljuk

Íme a tökéletes gyümölcskenyér, a nyugis karácsony jolly jokere

Sokan hajlamosak vagyunk túlgondolni a karácsonyi menüt, és körülményes, különleges recepteket akarunk kipróbálni, amikkel időnként az őrületbe kergetjük saját magunkat. Ezzel alapból nincs semmi gond, de ha idén nyugisabb ünnepekre vágytok, ugyanakkor nem engednétek abból, hogy mindent házilag készítsetek, akkor desszertként vessétek be ezt az egyszerű, ám illatos és omlós gyümölcskenyeret!

Rosanics Petra

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...