Piskótarolád

Piskótarolád

Leírás

Vékony piskótatészta általában lekvárral töltve és csigaszerűen feltekerve. Készen kapható a boltokban, de házilag is könnyedén elkészíthető. A piskótarolád elsősorban a charlotte desszertek alapanyaga, ami eredetileg úgy készül, hogy babapiskótával vagy piskótacsíkokkal bélelt formába különböző ízű krémeket töltenek, nálunk viszont a félgömb alakú formát általában piskótatekercs szeletekkel bélelik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

7 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek