Piskótarolád

Piskótarolád

Leírás

Vékony piskótatészta általában lekvárral töltve és csigaszerűen feltekerve. Készen kapható a boltokban, de házilag is könnyedén elkészíthető. A piskótarolád elsősorban a charlotte desszertek alapanyaga, ami eredetileg úgy készül, hogy babapiskótával vagy piskótacsíkokkal bélelt formába különböző ízű krémeket töltenek, nálunk viszont a félgömb alakú formát általában piskótatekercs szeletekkel bélelik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

7 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!