Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A liba nyakát fedő, rugalmas bőrréteg. A magyar konyha kedvelt fogása a liba ezen részének megtöltése. A fűszeres, húsos, zöldséges masszával töltött libanyakat lehet sütni, vagy főzni, párolt káposztával, burgonyával önálló étel, húslevesbe főzve pedig tökéletes levesbetét.

mikor vegyem

Főleg őssze, Márton-nap táján könnyű hozzájutni.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Libanyak bőr alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!