Gyoza

Darált hússal és zöldséggel töltött félhold alakú japán gombócok, amiket párolva, főzve vagy sütve is készítenek.
Nagyobb bevásárlóközpontokban
mélyhűtő
fehérjetartalom
6.04 g
zsírtartalom
10002.68 g
szénhidráttartalom
26.17 g
víztartalom
0 g
Nátrium
490 mg
Kalcium
27 mg
Vas
0.72 mg
C vitamin
1.6 mg
fehérje
6.04 g
Zsír
telített zsírsav
2.68 g
koleszterin
10 g
ásványi anyagok
Kalcium
27 mg
Vas
0.72 mg
Nátrium
490 mg
szénhidrát
rost
2 g
cukor
2.01 g
vitaminok
C vitamin
1.6 mg
A rakott hús egy laktató, gazdag és viszonylag olcsó (bár már semmi sem olcsó) comfort food, amelyre szinte lehetetlen ráunni.
NosaltyA húsgombócokat mindenki szereti. Teljesen mindegy, hogy a megszokott klasszikus paradicsomos verzióról, vagy valamilyen különlegesebbről van szó.
NosaltyKakaós csigát minden kicsinek és nagynak! Van fahéjas, kókuszos, mindenféle már, de a klasszikus kakaótól ragadó, fincsi változatot nem tudja letaszítani a trónról!
NosaltyOlcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.
Mind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.