Gyoza

Leírás

Zöldséggel, tofuval, és/vagy darált hússal, garnélával töltött, félhold alakú japán gombócok, amiket párolva, főzve vagy sütve is készítenek.

Gyoza
201
Kalória
6g
Fehérje
26.2g
Szénhidrát
7.4g
Zsír
-
Víz
10g
Koleszterin
2g
Élelmi rost
2g
Cukor

100 g Gyoza

fehérjetartalom

6.04 g

zsírtartalom

10002.68 g

szénhidráttartalom

26.17 g

víztartalom

0 g

gramm gyoza?

Top ásványi anyagok

Nátrium

490 mg

Kalcium

27 mg

Vas

0.72 mg

Top vitaminok

C vitamin

1.6 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

6.04 g

Zsír

telített zsírsav

2.68 g

koleszterin

10 g

ásványi anyagok

Kalcium

27 mg

Vas

0.72 mg

Nátrium

490 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

2.01 g

vitaminok

C vitamin

1.6 mg

4 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...