Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A grépfrút frissen facsart leve. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő, és még számos, az egészségre jótékony hatással bíró tulajdonsága van (vérnyomáscsökkentő, nyugtató, májtisztító). A sárga grépfrút leve savasabb és fanyarabb, mint a rózsaszín grépfrúté. Fogyaszthatjuk magában, lehet italok (koktélok, turmixok) alapanyaga, és salátaöntetekbe is kitűnő.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Grépfrútlé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!