Céklapor

Céklapor

Leírás

A céklapor 100%-ban természetes ételszínezék: rózsaszín, bíbor vagy vörös ételekhez adható. Rengeteg vitamint (pl.: C, B1, B2, B6), és számos ásványi anyagot (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) tartalmaz. Krémek, sütemények, torták, tészták, egyéb ételek színezésére, italok, frissítők, gyümölcs- és zöldséglevek további színezésére és ízesítésére használható.

Mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

hideg helyen

100g Céklapor

fehérjetartalom

20 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

80 g

víztartalom

0 g

gramm céklapor?

Top ásványi anyagok

Magnézium

260 mg

Vas

8 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

20 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

8 mg

Magnézium

260 mg

szénhidrát

rost

20 g

cukor

40 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

6 kiváló termelői piac az országban – Minden, ami finom...

Piacra járni fantasztikus program. Aki szeretne jobban belelátni egy közösség életébe, megismerne helyi termelőket és kisiparosokat, annak akár itthon, akár külföldön is kihagyhatatlan program a piacozás. Mivel már egyre többen igyekeznek tudatosan vásárolni, szezonális és lokális alapanyagokból készíteni az ételeiket, egyre több a termelői piac országszerte, ahol helyi termelők földjeiről érkeznek a legfinomabb zöldségek és gyümölcsök. Most mutatunk három vidéki és három budapesti opciót, ha te is kipróbálnád valamelyiket.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...