Carbonara alap

Leírás

A carbonara spagetti egy olasz tésztakülönlegesség, eredetileg friss tojással és parmezánsajttal készítik. Az étel alapját képező szószt elkészíthetjük házilag, de meggyorsíthatjuk a főzés folyamatát azzal, hogy carbonara alapport használunk. Összetevői általában: keményítő (kukorica, burgonya), tojássárgájapor, sajtpor, sovány tejpor, pirított vöröshagymapor, cukor, fokhagymapor, tengeri só, fekete bors, extra szűz olívaolaj, metélőhagyma, görögszénamag, citromlépor, kurkuma, lestyángyökér, azonban az összetétel gyártónként változhat. Az alappor elkészítése tej hozzáadásával mindössze pár percet vesz igénybe.

Carbonara alap
436
Kalória
14g
Fehérje
47g
Szénhidrát
21g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
2g
Élelmi rost
18g
Cukor

100 g Carbonara alap

fehérjetartalom

14 g

zsírtartalom

9 g

szénhidráttartalom

47 g

víztartalom

0 g

gramm carbonara alap?

Top ásványi anyagok

Nátrium

8800 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

14 g

Zsír

telített zsírsav

9 g

ásványi anyagok

Nátrium

8800 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

18 g

vitaminok

2 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek