Carbonara alap

Carbonara alap

Leírás

A carbonara spagetti egy olasz tésztakülönlegesség, eredetileg friss tojással és parmezánsajttal készítik. Az étel alapját képező szószt elkészíthetjük házilag, de meggyorsíthatjuk a főzés folyamatát azzal, hogy carbonara alapport használunk. Összetevői általában: keményítő (kukorica, burgonya), tojássárgájapor, sajtpor, sovány tejpor, pirított vöröshagymapor, cukor, fokhagymapor, tengeri só, fekete bors, extra szűz olívaolaj, metélőhagyma, görögszénamag, citromlépor, kurkuma, lestyángyökér, azonban az összetétel gyártónként változhat. Az alappor elkészítése tej hozzáadásával mindössze pár percet vesz igénybe.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Carbonara alap

fehérjetartalom

14 g

zsírtartalom

9 g

szénhidráttartalom

47 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

carbonara alap?

Top ásványi anyagok

Nátrium

8800 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

14 g

Zsír

telített zsírsav

9 g

ásványi anyagok

Nátrium

8800 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

18 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.