Ez a legszuperebb szatyorhajtogatós trükk, amit látni fogsz

Neked is állandóan meggyűlik a bajod a bevásárlószatyrok elpakolásával? Ha igen, ez a trükk segíteni fog abban, hogy a szatyor sokáig szakadásmentes, és ezáltal sokáig használható legyen!

Bár egyre kevesebb helyen árulnak már műanyagból készült bevásárlószatyrokat, sok háztartásban még tucatjával pihennek az amúgy teljesen jó állapotú és remekül használható zacskók. Egy háziasszony szuper trükköt osztott meg az internetezőkkel a TikTok videómegosztón, melynek segítségével sokkal könnyebben tárolhatjuk a táskákat, legyen szó akár műanyag, akár újrahasznosítható anyagból készült szatyrokról, bevásárlótáskákról. A következő trükk főleg a nagyobb, középre ragasztott füllel ellátott bevásárlószatyroknál alkalmazható:

@kat_roberts1989

#stitch with @thelifebath #lifehacks #over30momlife

original sound - Katie Roberts

Érdemes párszor végignézni a videót ahhoz, hogy pontosan le tudjuk követni a mozdulatsort, a lényeg azonban a következő:

a kiterített szatyrot lentről felfele kétszer behajtjuk, a téglalapalakú formát félbehajtjuk, ezt átlósan meghajtjuk kétszer, majd a kapott háromszöget egyszerűen áthúzzuk a zacskó fülén.

Ugye, milyen egyszerű? Ezzel a megoldással szépen, szakadásmentesen elrakhatók a zacskók több alkalomra is, ráadásul rengeteg helyet spórolhatunk azzal, hogy nem csak összegyűrve, bedobva tároljuk őket valamelyik kevésbé használt fiókban.


Ezek a trükkök is érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek