Virágot a mikrónak

Az LG legújabb hófehér, virágmintás mikrohullámú sütője csupa hasznos funkcióval készült. Nézzük milyen finomságokat készíthetünk vele!

Mikrohullámú sütőben elvégezhetünk egy csomó részfeladatot, amely megkönnyíti és egyben lerövidíti az étel elkészítésének idejét. Hogy csak a legegyszerűbb példával kezdjük, olvasszuk meg a besűrűsödött mézet, vagy melegítsük fel a kihűlt levest. Rögtön megspóroltunk egy edényt! De itt meg sem állunk, hiszen millió más lehetőséget nyújt egy mikrohullámú sütő a konyhában: a melegítésen kívül használhatjuk még párolásra, felolvasztásra, és kis mennyiségek főzésére, sőt, grillezhetünk benne sajtot, és készíthetünk bögrés sütit is.

A mikrohullámú sütőben főzött zöldségekből nem főnek ki a vitaminok, és színüket is jobban megtartják. És egy plusz meglepetés a végére: a mikróban használt edényeket könnyű tisztítani!

Mikrohullámú sütő segítségével készült receptek

Az LG legújabb hófehér, virágmintás mikrohullámú sütőjének elegáns külseje csupa hasznos funkciót takar. A grilles mikróval rossz időben sem kell lemondani az otthoni sütögetésről. Az iWave kialakításnak köszönhetően a készülék belső fala speciálisan bordázott, hogy az ételek minden esetben egyenletesen melegedjenek és süljenek át.

Miután elmentek a vendégek, a mikró könnyedén tisztítható, ugyanis az Easy Clean bevonaton a szennyeződések nem tapadnak meg. Az energiatakarékosságról pedig az ECO-mód gondoskodik, ami használat után automatikusan kikapcsolja a LED világítást.

Még több mikrohullámú sütő segítségével készült receptet itt találsz

Az LG MH6383BAC-ról további információt itt találsz

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek