Virágot a mikrónak

Az LG legújabb hófehér, virágmintás mikrohullámú sütője csupa hasznos funkcióval készült. Nézzük milyen finomságokat készíthetünk vele!

Mikrohullámú sütőben elvégezhetünk egy csomó részfeladatot, amely megkönnyíti és egyben lerövidíti az étel elkészítésének idejét. Hogy csak a legegyszerűbb példával kezdjük, olvasszuk meg a besűrűsödött mézet, vagy melegítsük fel a kihűlt levest. Rögtön megspóroltunk egy edényt! De itt meg sem állunk, hiszen millió más lehetőséget nyújt egy mikrohullámú sütő a konyhában: a melegítésen kívül használhatjuk még párolásra, felolvasztásra, és kis mennyiségek főzésére, sőt, grillezhetünk benne sajtot, és készíthetünk bögrés sütit is.

A mikrohullámú sütőben főzött zöldségekből nem főnek ki a vitaminok, és színüket is jobban megtartják. És egy plusz meglepetés a végére: a mikróban használt edényeket könnyű tisztítani!

Mikrohullámú sütő segítségével készült receptek

Az LG legújabb hófehér, virágmintás mikrohullámú sütőjének elegáns külseje csupa hasznos funkciót takar. A grilles mikróval rossz időben sem kell lemondani az otthoni sütögetésről. Az iWave kialakításnak köszönhetően a készülék belső fala speciálisan bordázott, hogy az ételek minden esetben egyenletesen melegedjenek és süljenek át.

Miután elmentek a vendégek, a mikró könnyedén tisztítható, ugyanis az Easy Clean bevonaton a szennyeződések nem tapadnak meg. Az energiatakarékosságról pedig az ECO-mód gondoskodik, ami használat után automatikusan kikapcsolja a LED világítást.

Még több mikrohullámú sütő segítségével készült receptet itt találsz

Az LG MH6383BAC-ról további információt itt találsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek