Vetkőző pincéreket követeltek egy idősek otthonának lakói

Egy csapat idős hölgyet kivételesen nem a gondozók szolgáltak ki a vacsora alkalmával - sokkal izgalmasabb pincérek jelentek meg az idősek otthonában.

Egy brit idősek otthona úgy döntött, teljesíti a lakók kérését, és nem megszokott ruhába öltözött pincéreket fogad fel, hogy felszolgálják az idős hölgyek vacsoráját. A nem megszokott ruházat itt tulajdonképpen azt jelenti: egy huncut kötényen kívül semmilyen ruha nincs a csinos, izmos fiatal felszolgálókon.

Az essexi Milton Lodge idősek otthonában rendezett vacsorapartin 23 vendég vett részt, közülük 11 az otthon lakója volt. Claire Martins, az intézmény rendezvényszervező kollégája felel azért az alapért, ahova az intézmény munkatársai fizetnek be kisebb összeget azért, hogy egy-egy lakó kívánságát teljesítsék.

A meztelen pincérfiúk meghívásának ötlete a 89 éves Joan Corp fejéből pattant ki.

Claire szerint a 89 éves Joan válasza mindig ugyanaz volt arra a kérdésre, hogy mire vágyik: egy férfira.

Nem csoda, ha az idős hölgy a kívánságlistára is a meztelen pincéres vacsi ötletét írta fel legelőször.

A hölgyek, lányaik és unokáik is nagyon jól érezték magukat. Az otthon 99 éves lakója, Doll Jenkins is élvezte a bulit, jelezte is, hogy a századik szülinapjára is a meghívná a Hunks in Trunks csapat tagjait.

A hölgyek ráadásképpen frissítő vállmasszázst is kaptak a fiúktól, akik szintén élvezték az estét és a kedves, idős hölgyek társaságát.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Alexandre Dubosc csokitortája nem mindennapi látvány - főleg, ha megmozdul

Címlapról ajánljuk

További cikkek