Veszélyes dobozos tejet hívtak vissza - semmiképp ne fogyasszátok el

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal az ARO dobozos tejjel kapcsolatban hívta fel a figyelmet a bejelentett problémára. Ha vettetek belőle a Metro áruházakban, ne fogyasszátok el!

A Nébih kéri, hogy aki vásárolt a lenti azonosítóval ellátott termékből, az ne fogyassza el!

Bejelentő Metro Kereskedelmi Kft.

Termék megnevezése ARO UHT Tej 1,5%; ARO UHT Tej 2,8%

Probléma jellege: Érzékszervi elváltozás

Minőségmegőrzési idő 11.06.21.

Tételszám  L-318

Intézkedés Piacról történő kivonás és termékvisszahívás

Vásárlói információ A forgalmazó tájékoztatása szerint a visszavitt termék teljes vételárát visszatérítik.

A probléma jellegéről bővebben forgalmazó tájékoztatása szerint a gyártás során, a töltőfej okozta másodlagos szennyezés miatt a tej érzékszervileg kifogásolt.

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Hecsedli biosüti

Minőségi, vitaminban és ásványi anyagokban gazdag alapanyagok mennyei finomságokba rejtve, amikkel lenyűgözheted a szeretteidet, az ünnepekkor is. Ismerjétek meg a kis családi vállalkozást, a Hecsedli biosütit.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: Panyolium

Ha eddig azt gondoltad, hogy az aszalt gyümölcsök terén képtelenség újat mutatni, az a jó hírünk van, hogy de, lehetséges! Minőségi, magyar gyümölcsök, semmi tartósítószer, mesterséges színezőanyag vagy hozzáadott cukor: ez a Panyolium-féle aszalvány receptje.

Szász Nóri

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

11 egyszerű, BURGONYÁS étel – ebédötletek, ha ihlet nélkül maradtál

Krumpliimádatunk a sírig tart, ez már biztos, és ne hidd, hogy néha-néha nem fér bele akár egy fogyókúrás étrendbe is. Attól függ, hogy készíted el - olaj helyett süsd sütőben, tejföl helyett rakj rá fűszereket, joghurtot, és egyél hozzá mindig friss zöldséget is! Mutatunk pár változatot burgonyára, van köztük egészségesebb és bűnösebb típus is...

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!