Veszélyes dobozos tejet hívtak vissza - semmiképp ne fogyasszátok el

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal az ARO dobozos tejjel kapcsolatban hívta fel a figyelmet a bejelentett problémára. Ha vettetek belőle a Metro áruházakban, ne fogyasszátok el!

A Nébih kéri, hogy aki vásárolt a lenti azonosítóval ellátott termékből, az ne fogyassza el!

Bejelentő Metro Kereskedelmi Kft.

Termék megnevezése ARO UHT Tej 1,5%; ARO UHT Tej 2,8%

Probléma jellege: Érzékszervi elváltozás

Minőségmegőrzési idő 11.06.21.

Tételszám  L-318

Intézkedés Piacról történő kivonás és termékvisszahívás

Vásárlói információ A forgalmazó tájékoztatása szerint a visszavitt termék teljes vételárát visszatérítik.

A probléma jellegéről bővebben forgalmazó tájékoztatása szerint a gyártás során, a töltőfej okozta másodlagos szennyezés miatt a tej érzékszervileg kifogásolt.

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Hecsedli biosüti

Minőségi, vitaminban és ásványi anyagokban gazdag alapanyagok mennyei finomságokba rejtve, amikkel lenyűgözheted a szeretteidet, az ünnepekkor is. Ismerjétek meg a kis családi vállalkozást, a Hecsedli biosütit.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: Panyolium

Ha eddig azt gondoltad, hogy az aszalt gyümölcsök terén képtelenség újat mutatni, az a jó hírünk van, hogy de, lehetséges! Minőségi, magyar gyümölcsök, semmi tartósítószer, mesterséges színezőanyag vagy hozzáadott cukor: ez a Panyolium-féle aszalvány receptje.

Szász Nóri

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!