Vége a hamburger és hot dog közötti dilemmának

Egy ausztrál férfi még 2009-ben sikeresen szabadalmaztatta, majd mostantól el is kezdte értékesíteni a Hamdogot, ami gyakorlatilag a hot dog és a hamburger keresztezése. 

Az újonnan forradalmasított gyorskaja egy igen vicces formájú zsemle lett, ami úgy néz ki, mint egy bumeráng vagy UFO alakú hamburgerbuci. A zsemle közepébe teszik a kettévágott hamburgerpogácsát, majd a hús közé érkezik még a virsli is, és végül jól telenyomják a szószokkal és némi zöldséggel.

A Hamdog atyja,Mark Murray szerint azért is forradalmi hibridje, mert az emberekkel gyakran elfordul, hogy azon vacillálnak, hogy hamburgert vagy hot dogot egyenek, hiszen mindkettő oltári finom. Eddig kompromisszumot kellett kötniük, hogy végül melyiket válasszák, mostantól azonban ez a gond is egycsapásra meg van oldva.A kombóval egyébként először egy helyi tévéműsorban próbálkozott, ahol potenciális vállalkozók kerestek finanszírozást az ötleteikhez. Akkor a befektetők még nem találták elég jónak a projektet, Murray azonban már árulja a terméket, és franchise partnereket keres.

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

Hering András

[via BBC]

Legújabb receptek

Brokkolis gulyás sertésoldalasból

Nekem van egy olyan keverékem készítve, hogy oregano, kakukkfű, bazsalikom és ezt sok ételbe szoktam tenni, hisz a fűszerek adják az ételek ízét!!!! Imádjuk a gulyáslevest is, főleg, ...

Címlapról ajánljuk

„Életminőségünk romlásának okai 80%-ban a bélben keresendők" – Interjú Dr....

Negyvennapos nagyböjt, időszakos böjt, étkezési ablakok, diéták, a különböző életmód-programoknak se szeri se száma, az ember hirtelen azt sem tudja, melyikhez kapjon közülük. Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus [SR] és Hadnagy Viktória dietetikus [HV] a Nosaltynak adott interjúban segít, hogy kicsit tisztábban lássunk, de elmondják azt is, tudatosabbak lettünk-e az étkezésünket, életmódunkat illetően, és hogy miért problémás, ha minden bajra gyógyszeres megoldást keresünk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...