17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

A rendhagyó ételfotókat a francia Studio Furious designlabor két kreatívja álmodta meg, akik egyébként egy komplett könyvet is szenteltek a hamburgerek átalakulásainak. Mint mondták, "fotósorozatukat azok az unalmas szendvicsek ihlették, amiket minden áldott nap magukba tömtek a munkahelyükön", ezért inkább úgy döntöttek, hogy főznek valamit. Voksuk végül az egyik legközkedveltebb gyorsételre, a hamburgerre esett, amiket végül "a popkultúra, a foci, a történelem, az esküvők, és mindenféle marhaság ihletett meg" - a képzeletük pedig igazán szabadon szállhatott.

Végül olyan csodálatos burgeralkotások születtek, mint például a "Marie Antoinette Burger", a "Burger d'amour", az "U.F.O. Burger", vagy a "Canicule Burger." Egyelőre mi nem nagyon tudunk betelni a látvánnyal sem, így az ízekre gondolni sem merünk, de a szerkesztőségünk falain szívesen szemeznénk a szerepekbe bújtatott hamburgerek színes fotográfiáival.

A 17 különböző szerepbe bújtatott hamburgerért kattints a fotóra!

Ez is érdekelhet!

Heti menü: gyorsételek, amik meghódították a világot!

(via Ignant)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek