Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vannak csodák: egy sötét, nagyon lepukkant konyha új élete

Szó szerint óriási átalakuláson ment át ez a sötét, kopott, lelakott bútorokkal teli konyha. A végeredmény nagyon látványos. 

Szokás mondani, a legjobb átalakítások akkor sikerülnek, amikor a helyiség az „előtte” fotón úgy néz ki, mintha egy horrorfilm helyszíne lenne. Körülbelül ez történt ennél a konyhánál is.

Amikor a mostani tulajdonosok megvásárolták ezt a házat, tudták, nagy felújítás előtt állnak. A helyiségek közül a konyha volt talán a legrosszabb állapotban: kopott bútorok, ódon burkolóanyagok, még régebbi konyhai gépek és sötétség. Leginkább ez jellemezte a helyiséget.

Igaz, a teljes felújítás négy hónapot vett igénybe, az eredményt elnézve, megérte a fáradozás és a sok belefektetett energia.

Mintha két különböző helyiségről beszélnénk:

Tágas, nyitottá vált a tér és nem mellesleg nagyon világossá. Modern eszközökkel, burkoló anyagokkal felszerelt. Jó ötlet volt a fehér egyhangúságot megtörni azzal, hogy a konyapult része fa anyaggal lett bevonva. A méregzöld bárszékek pedig nemcsak jól néznek ki, de nagyon kényelmesek is.

A helyiséget nem nyomják össze a zárt szekrények, helyette nyitott polcokkal tarkított a helyiség. A letisztult stílusnak, a fehér színnek pedig megvan a maga előnye is, méghozzá az, hogy időtlen, sosem lehet ezzel a kombinációval mellélőni.

Szóval, ha valaki nagy felújításba kezd, ne keseredjen el, türelmemmel csinálja végig, a végeredmény csodálatos lesz!

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!