Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jason Statham konyhájának látványától nagyon meglepődsz majd

Jason Statham Hollywood ügyeletes keménylegénye, akinek ezúttal bekukkanthatunk a konyhájába is.
Jason Statham, és lélegzetelállítóan gyönyörű felesége, Rosie Huntington-Whiteley évek óta egy párt alkotnak, közös gyermekük két éves múlt, de csak tavaly mondták ki a boldogító igent. A tökéletes harmóniában élő hollywoodi párnak pedig most pár pillanatra a konyhájába is odaképzelhetjük magunkat. 
 
 
Jason Statham malibui háza minden képzeletünket felülmúlta: a 20 millió dolláros ingatlanban 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található, a konyha pedig tényleg több, mint amire gondoltunk. 
 
A lakásból fantasztikus kilátás nyílik az óceánra, a tetőtéri terasz pedig igazán hangulatos. Az óriási ablakoknak köszönhetően világos az összes helyiség, ráadásul tágasak is. A letisztultság, egyszerűség jellemzi leginkább az otthont, a konyha is ezt tükrözi. 
 
 
Mindennek ellenére a konyha így is meglepő: letisztult, de szemmel láthatóan praktikusan elrendezett. Külön jól áll a helyiségnek a sötét konyhabútor, a rengeteg tárolót pedig külön imádjuk. 
Felesleges konyhai eszközöktől sem roskadoznak a pultok, ami már csak hab a tortán. 
 
A konyha folytatása az étkező, ami ugyancsak nincs túlgondolva, de sokszor a kevesebb néha több, ami ebben az esetben abszolút érvényes. 
 
 
A fa asztal a székekkel, valamint a fa nyitott polcok tökéletes összhangban állnak. Jó választás a gömb alakú lámpa, ami modern, különleges stílusával feldobja az étkezőt. 
 
 
Malibuban pedig nincs otthon óriási terasz nélkül, ahol ugyancsak a fa és a szürke-kékes árnyalatok dominálnak. Stílusos elegancia, nagyon szerethető kivitelben! 
 

Ez is érdekelhet: 

 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!