Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kicsi konyhád van? Adunk 8 tippet, hogy ne legyen bezártságérzeted

Megfelelő helykihasználással, apró trükkökkel a legkisebb konyha is lehet kényelmes. Ne legyen bezártságérzeted a saját konyhádban még akkor sem, ha pici!
Mutatunk nektek néhány egyszerű trükköt, aminek köszönhetően tágasabbnak és fényesebbnek érzed majd az apró konyhádat is!
 

Játssz a fényekkel!

 
A jó megvilágítás csodákat művel, ahogy a jó színválasztás is. A szakértők szerint az olíva zöld szín az egészen pici konyháknak is jól áll. 
 

Maximális helykihasználás

 
Ha van helyed a konyhaszekrény tetején, azt is használd ki, akár fonott kosarakkal, amikbe olyan dolgok kerüljenek, amiket ritkán használsz. 
 

Valóban szükséged van 25-féle étkészletre?

 
Na ugye, hogy nem! Szelektálj, folyamatosan...nem kell felhalmozni annyi konyhai eszközt, amit aztán nem is használsz! Add tovább a barátoknak, cserélgessetek, hogy ezáltal is minél kevesebb hulladékot termelj.
 
 

Talán mondani sem kell...

 
Fontos, ha apró a konyhád, akkor a világos színárnyalatokat helyezd előtérbe és ugyancsak a világos, fehér, bézs színeket, ha a falról van szó. 
 

Nyitott polcok kora

 
A világos, fehér egyhangúságot törd meg nyitott, lehetőleg fa polcokkal. Nem nyomják össze az amúgy sem túl nagy teret, ráadásul plusz pakolófelületet is kapsz. 
 

Bevállalósaknak

 
Aki merészebb, annak tetszeni fog ez az ötlet: a csempékhez használj tükröket, amik ugyancsak tágítják a teret. Vagy miért ne lehetne az egész falrész tükrös. Igaz? 
 

Magas fényű anyagok

 
Szakemberek szerint a magas fényű burkolóanyagok is tágítják a teret, így kis konyhába érdemes ezt választani. 
 
 

Nagyobb edényeknek ideális hely

 
Ha tényleg kevés a hely, akkor a nagyobb edényeket inkább akaszd fel a falra. Ne ódzkodj a megoldástól, nagyon jól áll a konyhának. 
 
Összefoglalva: a világítással, a világos színekkel és a helyiség maximális kihasználásával a legkisebb konyha is lehet szerethető és praktikus. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!