Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Azt hittük, ennyire letisztult konyha nem is létezik!

Még mindig tudunk valami újat hozni, ha a konyhákról van szó. Egy végtelenül letisztult, de unalmasnak nem mondható lakást mutatunk! 

Norman Polivnik 1957-ben tervezte ezt a nem mindennapi otthont. A ház Denver zöldövezetében található, ami abszolút inspirálta a belső építészt, hiszen a fa panelek a ház belső tereit is uralják.

Egyszerű, de mégis különleges nappali, ami minimalista, de még sem unalmas.

Ez a letisztultság folytatódik a konyhában is, ahol különleges és központi elem a világítás. A konyhában függőlegesen végigfutó lámpasor szuper és egyébként ritka megoldás. 

Abszolút szerethető a fehér a fa szegéllyel. Még az apró konyhasziget sem veszíti értelmét, tökéletesen illeszkedik az amúgy nem túl tágas helyiségbe.

Az egyhangúságot a csodaszép, beépített hűtőszekrény töri meg, magas fényű anyagával tényleg teli találat. Az udvari kilátás a konyhából pedig csak ugyancsak egy kis plusz.

Az étkező igazi érdekessége, hogy bekerült a nappaliba. De igazából ez is volt a koncepció: a nappali közepére került egy étkezőasztal és hat szék. Abszolút nem túlgondolt, bár tálalószekrények, kisebb komódok és díszítőelemek nélkül is teljesen működékes a hely. A helyiségben pedig ugyancsak központi elem a fa, amit egy csodaszép csillár és egy fali, színes panel dob fel.

A stílusosságot azonban nem adják olcsón, a Coloradóban található házat jelenleg 1.3 millió dollárért árulják.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Photos courtesy of LIV Sotheby's International Realty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!