Jót tenni és jót enni sosem volt egyszerűbb! Budapest kilenc exkluzív étterme vállalja évről évre, hogy egy-egy finom fogással várja a vendégeket.
Az esemény időpontja és helyszíne: 2020. szeptember 2., 18-21 óráig, a Budapest Hospice Ház kertjében (1032 Bp., Kenyeres u. 18-22.)
Idén először: színház a kertben!
A gasztronómiai finomságokat ezúttal színházi élménnyel fűszerezzük.
A bilincs a szabadság legyen - felolvasószínházi est Balsai Móni és Trill Zsolt játékával, Seres Tamás rendezésében.
A Polcz Alaine és Mészöly Miklós levelezését feldolgozó előadáson keresztül bepillanthatunk kettejük közös életének szépségesen gyötrelmes, kínzóan gyönyörű pillanataiba. (Az előadás 2017-ben a PIM felkérésére készült.)
Estünk háziasszonya és meglepetésfogásunk készítője Mautner Zsófi gasztroblogger. A receptgyűjteményeket is jegyző szerző 2017 óta áll szoros kapcsolatban az Alapítvánnyal, most is azonnal elvállalta a háziasszonyi teendőket. Ahogy saját maga vallja:
“… a gasztronómia jó hívószó: olyan embereket is mozgósíthat, akiknek fontos a társadalmi szerepvállalás, de még keresik a hozzájuk legközelebb álló lehetőséget.”
Alapítványunk megalakulása óta fontos célkitűzésünk a társadalmi szemléletformálás, ezért igyekszünk különleges programokkal munkánk fontosságára irányítani az emberek figyelmét. Gasztroestünk évről évre kedvelt jótékonysági esemény, melyen az alábbi éttermek biztosítják a kulináris élményeket: Bodrogi Kúria, Cyrano Étterem, Fausto’s Ristorante, Két Szerecsen, Nobu Budapest, Pastrami, Pomo D’oro, Robinson, Ürömi Hütte. Részvételük példaértékű, hisz' elkötelezett partnerek nélkül nem létezne hospice-ellátás Magyarországon.
Egész éves támogatásuk mellett, évente egyszer lehetőséget teremtenek arra, hogy mások is osztozzanak a segítségnyújtás örömében. Ez a Jótevők vacsorája, melynek bevételét teljes egészében a betegellátásra fordítjuk.
Egy támogatói jegy ára: 25.000 forint.
Ezeket olvastad már?
Ezeket olvastad már?
Ezzel az egyszerű módszerrel újra ragyogni fognak az elszíneződött műanyag...
Szeretnéd újra és újra felhasználni az ételhordó dobozaidat, igaz? Na de mi van, ha olyan csúnyán elszíneződtek? Mutatunk egy tuti módszert, amivel ismét ragyogni fognak!
Szász Nóri10 konyhai trükk, ami tényleg megkönnyíti az életed
Mutatunk 10 konyhai trükköt, amelyekkel profi lehetsz a konyhában, és időt is spórolhatsz. A legtöbb annyira egyszerű, hogy nem is fogod érteni, miért nem így csináltad eddig!
Szekeres DóraHogyan és miért lesz még jobb a paradicsom a SÓTÓL?
Nem csak ízesítésre jó a só! Ha például paradicsomhoz használod, másképp tekintesz majd ezentúl a salátáidra is - mutatjuk, miért!
Országh KittiA világ legjobb olasz éttermei közé került a Pomo d’oro
2 éves tesztelés után választották ki, melyik a világon a TOP 70 legjobb olasz étterem - bekerült Gianni Annoni étterme, a budapesti Pomo D'oro is!
Nosalty